Federasi Bal-balan Italia: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
* [[Olimpiade Mangsa Panas]] (1): 1936
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Tim nasional bal-balan Italia]]
 
352.737

besutan