Lesung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Amarga kayu jati sing tuwa saiki wis arang ditemoni lan regané larang banget mula ing mata para kolèktor banjur dadi barang kang aji lan antik sing nduwèni [[seni]].
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Alu]]
 
352.737

besutan