Alih aksara: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Ana rong jinis wangun alih aksara, ya iku [[alih aksara diplomatik]] lan [[alih aksara kritis]]. Jroning wangun alih aksara sing pisanan iki ana rélasi 1:1 saka aksara asal menyang aksara tujuan, déné sing sijiné ora.
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Daftar istilah linguistik]]
* [[Wikipedia:Pedoman alih aksara Sirilik menyang aksara Latin]]
352.737

besutan