Gendéra Curaçao: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Sakbanjuré dijupuk saka [[Gendéra Aruba]], Curaçao ngentukake pasatujuan [[gendéra]] ing [[taun]] [[1979]]. Cacahé ana 2.000 rancangan lan dikirim ing dewan khusus. 10 kapilih lan dewan mamutusake tanggal 29 [[November]] [[1982]].Kanthi arubah wujud utawa rupa gendéra disarujuki ing tanggal 2 [[Juli]] [[1984]].
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Bendera Antillen Walanda]]
 
352.737

besutan