Kakrasana: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
c (→‎top: éjaan using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
{{Kulawarga Kresna}}
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Baladewa]]
 
==Pranala jabanjaba==
* {{en}} [http://www.joglosemar.co.id/wayang_kingdom/mandura.html Joglosemar: The Kingdom of Mandura]
 
352.737

besutan