Novèmber: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
{{NovemberMonth header}}
'''November''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Gregorian]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegese "sanga" amarga mbiyèn taun iku wiwite ing sasi [[Maret]].
 
63.098

besutan