Cithakan:AS-geo-stub: Béda antara owahan

66 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction
c (Bot: Migrating 16 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10358234 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction)
[[Kategori:Cithakan rintisan|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké includeonly|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké ParserFunction|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.311

besutan