Cithakan:Yasan-stub: Béda antara owahan

66 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction
(a)
 
c (Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction)
[[Kategori:Cithakan rintisan|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké includeonly|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké ParserFunction|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.311

besutan