Multazam: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
Cara dedonga nuladha apa sing diayahi déning [[Muhammad|Nabi Muhammad S.A.W.]] ya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.
 
==DelengUga ugadelengen==
* [[Masjid Al Haram]]
* [[Ka'bah]]
* [[Hijir Ismail]]
 
==Pranala jabanjaba==
 
[[Kategori:Islam]]
352.737

besutan