Sistem lintang: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 37 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q595871 (translate me))
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
[[Gambar:Solar sys2.png|thumb|right|250px|Tata Surya]]
'''Sistem lintang''' iku sawijining sistem sing dumadi saka siji utawa sawetara [[lintang]] lan biasané arupa [[sistem keplanètan]] sing kabentuk akibat tarikan [[gravitasi]]. Ing antarané sistem lintang anasistem [[tata surya]] sing dumadi saka [[Srengéngé]] lan obyèk-obyèk liya, klebu [[Bumi]] sing orbité ngubengi srengéngé mau.
 
Conto saka sistem lintang yakuwi:
* [[Cygnus X-1]] (siji lintang lan siji [[lubang ireng]])
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Galaksi]]
* [[Planèt jaban surya]]
 
{{astronomi-stub}}
 
[[Kategori:Sistem lintang| ]]
 
 
{{astronomi-stub}}
352.737

besutan