Lètnan Jéndral: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
[[Perwira tinggi]] mawa bintang telu ing [[TNI-AL]] disebut [[Laksamana Madya]] lan ing [[TNI-AU]] [[Marsekal Madya]].
 
=== DelengUga ugadelengen ===
* [[Jéndral]]
* [[Tandha pangkat Angkatan Dharat]]
352.737

besutan