Setatsiyun Jakarta Kota: Béda antara owahan

115 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1975437 (translate me))
(replaced: Deleng uga → Uga delengen)
 
== Sepur ==
Sawetara rangkaian sepur komersil sing ngawali lan mungkasi laku ing [[Stasiun Jakarta Kota]]
* [[Sepur Gajayana|Gajayana]]: Menyang [[Stasiun Malang|Stasiun Malang]]
* [[Sepur Gumarang|Gumarang]]: Menyang [[Stasiun Surabaya Pasar Turi|Stasiun Surabaya Pasar Turi]]
* [[Sepur Taksaka|Taksaka]]: Menyang [[Stasiun Yogyakarta|Stasiun Tugu Yogyakarta]]
* [[Sepur Tegal Arum|Tegal Arum]]: Menyang [[Stasiun Tegal|Stasiun Tegal]]
* [[Sepur Serayu|Serayu]]: Menyang [[Stasiun Kroya|Stasiun Kroya]]
* [[Sepur Gaya Baru Malam Selatan|GBMS]]: Menyang [[Stasiun Surabaya Gubeng|Stasiun Surabaya Gubeng]]
* [[Sepur Banten Ekspres|Bantex]]: Menyang [[Stasiun Merak|Stasiun Merak]]
 
KRL sing brangkat lan bali ing [[Stasiun Jakarta Kota]]
* KRL Commuter Line Bekasi-Jakarta Kota (Lewat [[Stasiun Manggarai]] dan [[Stasiun Gambir]])
* KRL Commuter Line Bogor/Depok-Jakarta Kota (Lewat [[Stasiun Manggarai]] dan [[Stasiun Gambir]])
File:St JAKK 040905 008.jpg|Rumah sinyal T1 (utara)
</gallery>
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Pennsylvania Station (New York City)]]
 
352.737

besutan