B: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
c (éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
|}
 
== DelengUga ugadelengen ==
{{Commons|B}}
* [[Beta (aksara Yunani)]]
352.737

besutan