Cithakan:Désa-stub: Béda antara owahan

131 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Cithakan:Kelurahan-stub dhumateng Cithakan:Désa-stub)
[[Kategori:Rintisan kelurahan ing Indonésia|{{PAGENAME}}]]
</includeonly>}}<noinclude>
[[Kategori:Cithakan rintisan|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké includeonly|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké ParserFunction|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
4.190

besutan