Diesel: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Cathetan sikil: replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil
c (→‎Angka Setana: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
(→‎Cathetan sikil: replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil)
Titik nyala ya iku titik temperatur paling endèk ing ngendi bahan bakar isa menyala. Kabèh iki ana kaitané karo keamanan sajroné nyimpen lan penanganan bahan bakar.<ref name="internet1" />
 
==Cathetan Sikilsikil==
{{reflist}}
352.737

besutan