Bulus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Ing [[basa Indonésia]], asring kita kenal lan kapérang dadi telung ([[3]]) kularawga kéwan kang kagolong bangsa, ya iku penyu ([[basa Inggris]]: ''sea turtles''), labi-labi utawa bulus (''freshwater turtles''), lan kura-kura (''tortoises''). ing [[basa]] [[Inggris]], kaperang dadi bulus dharat (''land tortoises'') lan bulus banyu tawa (''freshwater tortoises'' utawa ''terrapins'').
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{en}} [http://www.ucmp.berkeley.edu/anapsids/testudines/testudines.html UC Berkeley Museum of Paleontology]
* {{en}} [http://nlbif.eti.uva.nl/bis/turtles.php Turtles of the World]: Extensive information on all known turtles, tortoises and terrapins, including key and quiz.
350.349

besutan