Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
'''Institut Sains Alam Belgia''' ([[Basa Walanda|Walanda]]: ''Museum voor Natuurwetenschappen'', [[Basa Prancis|Prancis]]: ''Muséum des sciences naturelles de Belgique'', [[Basa Inggris|Inggris]]: ''Royal Belgian Institute of Natural Sciences''), iku sawijining [[muséum]] ing [[Brusel]] ibi kutha [[Belgia]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing muséum iki ya iku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing ditemokaké ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing muséum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing ditemokaké ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Edmond de Sélys Longchamps]]
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.kbinirsnb.be Situs wèb resmi muséum]
 
352.737

besutan