Miqat: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi
(→‎top: éjaan using AWB)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Referensi → Réferènsi)
:* Kanggo sing teka saka arah [[Irak]], miqat saka Dzatu 'Irq (ﺫﺍﺕ ﻋﺮﻕ).
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{Reflist}}
 
* [[Madinah]]
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.dzikir.org/b_haji08.htm Miqat]
* [http://hajj.al-islam.com/display.asp?lang=mal&sub=15&fname=omra/m1/d1 Al Islam]
352.737

besutan