Cithakan:Warna-stub: Béda antara owahan

66 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction
(saka id)
 
c (Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction)
[[Kategori:Cithakan rintisan|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké includeonly|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké ParserFunction|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3.311

besutan