Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Pratèlané para Trotskis negarantara]]
* [[Sosialisme revolusionèr]]
<references /></div>
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.socialistworld.net/ Kacawèb warta resmi lan analisa CWI]
* [http://www.marxist.net Kacawèb sumber resmi Marxis CWI]
 
[[Kategori:Komité Narakarya Negarantara]]
[[Kategori:Pulitik trotskis negarantara]]
352.737

besutan