Cithakan:Warna-stub: Béda antara owahan

64 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké includeonly
c (Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké ParserFunction)
c (Bot: Nyingkiraké saka Cithakan sing migunakaké includeonly)
[[Kategori:Rintisan mawa topik werna|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}<noinclude>
[[Kategori:Cithakan rintisan|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Cithakan sing migunakaké includeonly|{{PAGENAME}}]]
</noinclude>
3.311

besutan