Apice: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(replaced: Referensi → Réferènsi)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
{{Campania}}
{{Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kutha ing Campania]]
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:Itali]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan