Donya Kulon: Béda antara owahan

25 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
* [[Kapitalisme]]
* [[Budaya Kulon]]
 
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
 
3.311

besutan