Gunung Krakatau: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (→‎top: teknologi -> tèknologi using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
[[Kategori:Gunung ing Indonésia|Krakatau]]
[[Kategori:Gunung geni ing Indonésia|Krakatau]]
[[Kategori:Geografi]]
[[Kategori:Géologi]]
3.311

besutan