Gunung Papandayan: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
[[Kategori:Gunung ing Indonésia|Papandayan]]
[[Kategori:Gunung ing Jawa Kulon|Papandayan]]
[[Kategori:Geografi]]
3.311

besutan