Kali Sindu: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
[[Kategori:Kali ing India]]
[[Kategori:Kali]]
[[Kategori:Geografi]]
3.311

besutan