Kapuloan Pasifik: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (→‎top: ganti kat using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
[[Kategori:Pulo]]
[[Kategori:Samodra Pasifik|Kapuloan]]
[[Kategori:Geografi]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
3.311

besutan