Kiribati: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
 
{{oséania}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Kiribati| ]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan