Korsika: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
 
{{Region Perancis}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Pulo ing Prancis]]
[[Kategori:Region Prancis]]
[[Kategori:Pulo ing Segara Tengah]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan