Lobamba: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
 
{{coor title dm|26|28|S|31|12|E|region:SZ_type:city}}
{{Afrika-stub}}
 
[[Kategori:Kutha krajan ing Afrika]]
[[Kategori:Kutha ing Swaziland]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{Afrika-stub}}
3.311

besutan