Polinésia: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
 
{{Tlatah ing donya}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Geografi Oséania]]
[[Kategori:Polinésia| ]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{geo-stub}}
3.311

besutan