Segara Florès: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(→‎Tapel wates: éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
 
{{coor title dm|7|00|S|121|00|E|}}
{{Indo-geo-stub}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Segara|Flores]]
[[Kategori:Segara ing Indonésia|Flores]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{Indo-geo-stub}}
{{geo-stub}}
3.311

besutan