Sistem koordhinat géyografis: Béda antara owahan

23 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.paddles.com/users/wildcamp/coordexp.html GPS Coordinate Explanation]
 
[[Kategori:Geografi]]
3.311

besutan