Wewengkon: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
 
{{Pamérangan nagara}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Pamérangan administratif]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{stub}}
3.311

besutan