Wyoming: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké saka Geografi
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
{{coor title d|43|N|107.5|W|region:US-WY_type:state}}
-->
{{AS-stub}}
 
[[Kategori:Wyoming| ]]
[[Kategori:Nagara bagéan Amérika Sarékat|Wyoming]]
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{AS-stub}}
3.311

besutan