Kategori:Géomorpologi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Ngganti katégori Geografi karo Géografi
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Kategori:Geomorfologi dhumateng Kategori:Géomorpologi)
c (Bot: Ngganti katégori Geografi karo Géografi)
 
[[Kategori:Èlmu bumi]]
[[Kategori:Geologi]]
[[Kategori:GeografiGéografi]]
3.311

besutan