Sistem koordhinat géyografis: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.paddles.com/users/wildcamp/coordexp.html GPS Coordinate Explanation]
 
[[Kategori:Géografi]]
4.292

besutan