Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng Uga → Uga delengen
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng Uga → Uga delengen)
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kaperang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi werna [[abang]]. Kalara werna kasebut bisa uga dipisahake dèning lima [[segitelu]] werna putih kan awujud rupa [[graji]] .Abang ya iku werna kang tradisional (kuno) [[lempongan Pèrsi]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Désain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Deleng Uga delengen ==
* [[Lambang Bahrain]]
<gallery>Gambar:Flag of Qatar.svg|[[Gendéra Qatar]]</gallery>
352.737

besutan