Diesel: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng Uga → Uga delengen
(→‎Cathetan sikil: replaced: Cathetan Sikil → Cathetan sikil)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng Uga → Uga delengen)
==Pranala Jaba==
[http://www.scribd.com/doc/45920835/Bahan-Bakar-Solar-Diesel-Fuel]
== Deleng Uga delengen ==
* [[SPBU]]
* [[Pertamax]]
352.737

besutan