Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Lawan arah kulon ya iku [[Wétan]].
 
== Uga pirsanidelengen ==
* Kradenan, Ambal, Kebumen
Batas sebelah :
352.737

besutan