Kalurahan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
'''Kalurahan''' iku wewengkon administratif pemerentahan ing Indonésia ing asor [[kacamatan]] lan dipimpin déning [[Lurah]]. Ing [[Indonésia]], kalurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
==Uga Pirsanidelengen==
*[[Désa]]
*[[Dukuh]]
352.737

besutan