Kacamatan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
(éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
Istilah "Kacamatan" iki Ing propinsi [[Nanggroe Aceh Darussalam]] diarani "Sagoe Cut". Banjur ing Tanah Papua diarani "Distrik".
 
==Uga Pirsanidelengen==
 
* [[Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
352.737

besutan