Sesanti: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[nagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa laladan. Neng [[Indonésia]] biasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto ing laladan liya ing [[Nusantara]].
 
== Uga pirsanidelengen ==
*[[Daftar motto nagara]]
*[[Daftar motto propinsi Indonésia]]
352.737

besutan