Lintang kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
'''Lintang kidul''' iku sejatine garis khayal sing diarani [[garis lintang]] bumi sing anane ing sisi [[kidul]] garis [[Katulistiwa]]. Lintang kidul nanda'ake [[sudut]] antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhéwé iku anane ing lintang 0 derajat.
 
==Uga pirsanidelengen==
* [[Bujur kulon]]
* [[Bujur wetan]]
348.872

besutan