Sulawesi Kidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
# [[Kutha Pare-Pare]]
 
== Uga Pirsanidelengen ==
 
== Pranala njaba ==
{{Sulawesi Kidul}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{indo-geo-stub}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
352.737

besutan