Sumatra Kulon: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
# [[Kutha Solok]]
 
== Uga Pirsanidelengen ==
 
* [[Gubernur Sumatra Kulon]]
{{Sumatra Kulon}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Sumatra Kulon]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan