Siprus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Ekonomi Siprus gumantung marang [[ekspor]] produk [[tani]] (jeruk, kenthang, anggur, tembako) lan saka [[pariwisata]]. Sektor ''perikanan'' amèh ora ana artiné; tlatah banyu ing saubengé pulo kurang ana [[iwak]]é. Séjéné iku sektor pertambangan isih nguntungaké (tembaga, wesi, marmer lan gipsum). Tembung [[tembaga]] jroning [[basa]]-basa [[Éropah]] ngrupakaké ''derivasi'' saka tembung "Siprus" ing basa Yunani ''kupros'', upamané tembung ''copper'' ([[basa Inggris]]) utawa ''koper'' ([[basa Walanda]]).
 
== Uga pirsanidelengen ==
* [[Daftar nagara]]
* [[Républik Turki Siprus Utara]]
352.737

besutan