Vatikan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Kutha Vatikan minangka warisan budhaya kang wigati. Sawetara gedhung kaya [[Basilika Santo Petrus]], [[Kapel Sistina]] lan [[Museum Vatikan]] minangka gedhung-gedhung kang éndah banget.
 
== Uga pirsanidelengen ==
* [[Italia]]
* [[Katulik]]
352.737

besutan