Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
c (Bot: Ngganti katégori Geografi Indonésia karo Géografi Indonésia)
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
Laju tuwuhing padunung Sulawesi Kidul-wétan jroning taun [[1990]]-[[2000]] ya iku 2,79% per taun lan taun [[2004]]-[[2005]] dadi 0,02%.{{fact}} Laju tuwuhing padunung miturut [[kabupatèn]] sajroning kurun wektu 2004-2005 mung [[kutha Kendhari]] lan [[Kabupatèn Muna]] sing nuduhaké tuwuhé positif, ya iku 0,03 % lan 0,02 % per taun, déna [[kabupatèn]] liyané negatif.
 
== Uga Pirsanidelengen ==
 
== Pranala njaba ==
{{Sulawesi Kidul-Wétan}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul-wétan]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan