Nusantara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Ing kanggonan basa modèrn, tembung "Nusantara" biasané ngarani kapulowan [[Asia Kidul-Wetan]] utawa tlatah ing ngendi budaya lan basa [[Austronesia]] dilestarèkaké. Dideleng saka pojok deleng iki, [[Malaysia]], [[Filipina]] lan mbok manawa [[Taiwan]] uga kalebu tlatah Nusantara banjur [[Papuwa]] dudu manèh.
 
==Uga pirsanidelengen==
* [[Aksara Nusantara]]
* [[Prasasti Nusantara]]
352.737

besutan